Termeni si conditii

Prin utilizarea Site-ului şi, după caz, înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul acceptă şi este de acord cu forma de comunicare la distanţă prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Toate elementele folosite pentru descrierea Produselor (cum ar fi, dar nu limitat la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentări grafice ori video) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare şi informare. Din acest motiv, vă solicităm ca înainte de efectuarea unei Comenzi, să verificaţi cu atenţie caracteristicile Produsului astfel cum apar prezentate pe Site.

Solomes I PFA depune toate diligenţele pentru asigurarea corectitudinii şi completitudinii datelor şi informaţiilor publicate pe Site, inclusiv cu privire la descrierea Produselor, precum și preţurile indicate. Cu toate acestea, persoanele care utilizează acest Site sunt informate cu privire la posibilitatea apariţiei unor erori. În măsura în care se constată că eroarea a afectat sau, după caz, influențat o Comandă sau Contractul încheiat, Solomes I PFA va informa Clientul în cel mai scurt timp posibil în vederea reconfirmării Comenzii/a valabilităţii Contractului sau, eventual, anularea acesteia/acestuia.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula orice comanda din orice motiv. In acest caz cumparatorul va fi instiintat de indata.

Accesarea acestui Site se realizează pe riscul propriu al utilizatorului, Solomes I PFA nefiind în niciun fel răspunzătoare pentru orice prejudicii directe sau indirecte determinate de accesarea Site-ului sau ca urmare a efectuării/finalizării unei Comenzi sau oricărei utilizări a datelor şi informațiilor de pe acest Site.

In cazul in care pentru o comanda se foloseste un cod de reducere bazat pe depasirea unei sume anume de cumparaturi, atunci in cazul in care clientul restituie partial comanda si aduce sub plafonul respectiv comanda, atunci reducerea se dezactiveaza automat si clientul primeste inapoi doar diferenta de bani intre cat a platit in total pe comanda si totalul produselor pastrate de catre client fara nici un cod de reducere aplicat. Mai pe scurt, daca suma totala aferenta comenzii scade ca urmare a returului pentru restituire sub plafonul minim aferent codului de reducere, atunci si reducerea aferenta codului de reducere se pierde si comanda se recalculeaza la pretul original. 

Cumparatorul este responsabil pentru plata transportului retur in cazul in care doreste sa returneze vreun produs. Daca OutletSea genereaza un document de transport pentru cumparator atunci cumparatorul este responsabil sa se asigure ca coletul este predat curierului in baza acestui awb pe care OutletSea se angajeaza sa il comunice clientului cat mai repede dupa ce cererea de retur ii este comunicata. Taxa de transport retur aferenta acestui awb este de 16.99 Lei. OutletSea nu se angajeaza prin aceasta facilitate sa ridice coletul de la client!. OutletSea nu va restitui sau credita contravaloarea altei metode de livrare aleasa de catre client inapoi. 

Daca clientul doreste sa returneze orice produs din orice comanda, clientul trebuie sa anunte OutletSea prin email, sms, sau folosind butonul de contact de pe pagina ca doreste sa returneze pentru restituire sau schimb vreun produs. Dupa ce a instiintat OutletSea despre intentia sa, clientul are 14 zile calendaristice la dispozitie sa se asigure ca produsul ajunge la SOLOMES I PFA a adresa Sculptor Vida Geza 52, Baia Mare, MM, 0741750248. 

Datorita faptului ca postasul nu aduce foarte des instiintari la adresa noastra, va informam ca nu acceptam colete prin Posta Romana decat daca sunt trimise cu ramura de curierat rapid Prioripost care aduce coletele la adresa. Nu detinem personalul necesar care sa mearga pe la oficiile postale si sa caute colete pentru care de regula nu primim instiintare ca au ajuns decat prea tarziu. 

Solomes I Pfa nu opereaza cu bani numerar, deci ca urmare nu poate restitui nici o comanda prin numerar. Solomes I Pfa incaseaza absolut toate comenzile prin virament in cont (fie de la curier, fie prin ordin de plata) si opereaza orice restituire de bani prin virament bancar catre un cont IBAN.